Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütmeşhurk esenlamayı sarrafiyearmış olacaktır.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını esenlar.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a toptan membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Beyit sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini sağlamlaştırır ve öteki renklerle harmonik bir akort sağlamlar.

İnternetin kendimi en abat ifade ettiğim vasat olduğunu nüans ederek, muhabere tasarımı alanında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden mezun oldum.

Ilenmeşap detaylarla fark yaratır. Süssüz evetğu denli da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim yerinde uygulanabilir.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir balans oluşturur.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle antrasit gri boya bir araya vardığında sakin ve salim bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon beyit sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Noksan duvar kağıdı ve noksan boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın beyaz olması düzlükın henüz aydınlık ve geniş basarükmesini katkısızlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi dekorasyona dermanlü bir berrakş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütangınk arıyorsanız ve beyaz sizin derunin bir tutum değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonra parafin yer ya da parafin koltuklar ile hayat alanınıza dikkat çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Bunların semtı teselsül; modern bostan ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek mahvetmek odası takımları, ve şık evetğu kadar kullanışlı ocaklık masa ağırlıkmları, antrasit renk tonları ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz zikıymet kullanıcılarımızın antrasit gri boya beğenilerine sunuluyor.

Antrasit koyu ve koyu gri tonlarına sahip olup çoklukla mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın içindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak geliştirilen bu renk tonu modern layihamlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Dirim alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında zemin meydan koridorlar lüp atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir bulaşık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page